Antena 3 CNN Sport Tenis Nadal: "Vreau primul meu trofeu la US Open, dar întâi urmează plaja şi pescuitul"

Nadal: "Vreau primul meu trofeu la US Open, dar întâi urmează plaja şi pescuitul"

Nadal: "Vreau primul meu trofeu la US Open, dar întâi urmează plaja şi pescuitul"
06 Iul 2010   •   14:15

Numărul unu mondial vrea să aibă în 2010 cel mai bun an al său din carieră. După ce s-a impus la Roland Garros şi la Wimbledon, spaniolul de 24 de ani este decis să se impună în septembrie pentru prima oară în carieră la US Open. În ultimii doi ani în care a participat la turneul de la New York, Nadal a ajuns până în faza semifinalelor.


"Mi-ar plăcea să câştig toate cele patru turnee de Grand Slam. US Open va fi cel mai greu turneu de câştigat, dar după ce m-am impus la Wimbledon pentru a doua oară acestea va fi un ţel pe care-l voi avea tot restul carierei. Voi încerca să mă pregătesc bine, dar va fi foarte greu să joc bine la New York. Dar am jucat în două semifinale în ultimii doi ani aici şi nu sunt chiar foarte departe", a declarat Nadal, potrivit Skysports.


Suprafaţa dură de la Flushing Meadows va fi, însă, foarte solicitantă pentru genunchii fragili ai lui Nadal, iar ibericul vrea să se odihnească înainte să înceapă perioada de turnee americane pe terenuri dure.


"Acum am o lună de vacanţă acasă, în Mallorca, cu familia şi prietenii. Îmi place această parte a sezonului pentru că îmi dă şansa să îmi revin. Dacă mă odihnesc bine cred că pot face un sezon american foarte bun. Voi începe să mă gândesc la US Open peste aproximativ o lună. Voi munci din greu ca să fiu pregătit să câştig. Cu siguranţă, scopul meu este să câştig US Open, dar pentru moment mă gândesc doar să mă bucur de plajă, pescuit, golf, prieteni şi petreceri în Mallorca",  a spus cu sinceritate ibericul.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal US Open ATP Wimbledon
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close