Antena 3 CNN Sport Tenis Noua ?prinţesă? a tenisului, Melanie Oudin, eliminată în sferturi

Noua ?prinţesă? a tenisului, Melanie Oudin, eliminată în sferturi

Noua ?prinţesă? a tenisului, Melanie Oudin, eliminată în sferturi
Sursa foto: melanie oudin
10 Sep 2009   •   15:00

"Cenuşăreasa" de la US Open, Melanie Oudin, a fost eliminată în sferturi, dar basmul jucătoarei americane de doar 17 ani abia începe.
Daneza Caroline Wozniacki, numărul nouă mondial, a trecut de Oudin, locul 70, după 6-2, 6-2 pe Arthur Ashe Stadium, punând capăt astfel poveştii ce a dus-o pe Oudin de la anonimitate la statutul de noua prinţesă a tenisului în doar câteva zile.
"Aceste două săptămâni au fost foarte diferite. Am trecut de la a fi o jucătoare normală de tenis la a fi recunoscută de aproape oricine în SUA?, declara Oudin. Adolescenta a reuşit să le elimine pe fosta numărul unu mondial Maria Şarapova, numărul patru Elena Dementieva şi a 13-a clasată Nadia Petrova la US Open, după ce în acest an trecuse şi de Jelena Jankovic la Wimbledon .

"Melanie-mania" a cuprins America, jucătoarea fiind asaltată pentru autografe şi interviuri.
"Nu mă privesc ca fiind o vedetă. Îmi plase să joc tenis şi asta este tot," arăta Oudin .

Aceasta a reuşit de altfel meciuri spectaculoase, reuşind să revină de trei ori pentru a câştiga, după ce în prealabil cedase primul set.

Belgianca Yanina Wickmayer s-a calificat şi ea în sferturi,după ce a trecut de ucraineanca Katerina Bondarenko, scor 7-5, 6-4.
Wickmayer şi Wozniacki (cap de serie numărul 9) se vor întâlni într-una dintre semifinalele turneului, în timp ce în cealaltă vor juca Kim Clijters (Belgia) şi Serena Williams (SUA), a doua favorită a turneului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: US Open
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close