Antena 3 CNN Sport Tenis Novak Djokovic s-a calificat fără emoţii în turul 3 la Australian Open

Novak Djokovic s-a calificat fără emoţii în turul 3 la Australian Open

Novak Djokovic s-a calificat fără emoţii în turul 3 la Australian Open
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    19 Ian 2012   •   11:48

Liderul mondial Novak Djokovic nu a avut nicio emoţie în faţa columbianului Santiago Giraldo, pe care l-a învins cu 6-3, 6-2, 6-1, şi s-a calificat în turul 3 la Australian Open.

Cap de serie numărul 1 şi deţinătorul titlului la Melbourne, jucătorul sârb va juca în turul următor împotriva francezului Nicolas Mahut, învingător în faţa japonezului Tatsuma Ito, 1-6, 7-6, 6-2, 6-2.

În primele meciuri este important să-ţi găseşti un ritm de joc şi să evoluezi bine. Nu poţi să subestimezi niciun adversar. Încerc să mă menţin pregătit din punct de vedere fizic pentru ceea ce urmează. Cu cât avansezi în turneu, cu atât este mai greu”, a spus Nole la finalul meciului.

Finalist în 2008 la primul Grand Slam al anului, francezul Jo-Wilfried Tsonga l-a învins pe brazilianul Ricardo Mello, scor 7-5, 6-4, 6-4, şi a recunoscut că se simte foarte bine la Melbourne: „Condiţiile de aici sunt bune pentru mine. Suprafaţa de joc nu este chiar atât de rapidă, ceea ce mă avantajează”.

Al patrulea jucător al lumii, britanicul Andy Murray, nu a avut probleme cu francezul Edouard Roger-Vasselin, în faţa căruia s-a impus cu 6-1, 6-4, 6-4.

Murray va juca împotriva altui francez în turul 3, Michael Llodra, care s-a calificat după victoria obţinută în meciul cu Alex Bogomolov, 6-1, 6-3, 4-6, 7-5, 6-4.

Al cincilea favorit, spaniolul David Ferrer, a avut nevoie de cinci seturi pentru a câştiga în faţa lui Ryan Sweeting (6-7, 6-2, 3-6, 6-2, 6-3), în timp ce Janko Tipsarevic, cap de serie numărul 9, a trecut în patru seturi, 3-6, 6-2, 7-6, 6-4, de reprezentantul gazdelor James Duckworth, beneficiarul unui wildcard.


×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close