Antena 3 CNN Sport Tenis Novak Djokovic s-a calificat în optimile Mastersului de la Paris şi a încasat bonusul de 1 milion de dolari

Novak Djokovic s-a calificat în optimile Mastersului de la Paris şi a încasat bonusul de 1 milion de dolari

Novak Djokovic s-a calificat în optimile Mastersului de la Paris şi a încasat bonusul de 1 milion de dolari
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    10 Noi 2011   •   10:32

Liderul mondial Novak Djokovic l-a învins cu 6-4, 6-3 pe croatul Ivan Dodig şi s-a calificat în optimile de finală ale Mastersului de la Paris, deşi continuă să aibă probleme la umăr.

Jucătorul sârb şi-a asigurat astfel un bonus de 1 milion de dolari, sumă încasată pentru că a participat la şapte din cele opt turnee Masters din acest an.

Cred că este evident pentru toată lumea că nu sunt în vârf de formă în acest moment. Iau lucrurile uşor, pas cu pas, şi ştiu că jocul meu se va îmbunătăţi”, a spus Djokovic, care în turul următor va juca împotriva conaţionalului său Viktor Troicki, învingător cu 6-4, 6-4 în faţa ucrainianului Sergiy Stakhovsky.

Andy Murray şi Roger Federer au avansat de asemenea fără mari probleme în optimile turneului din capitala Franţei.

Britanicul, cap de serie numărul 2, l-a învins cu 6-2, 6-4 pe reprezentantul gazdelor Jeremy Chardy, în timp ce Federer, al treilea favorit, a trecut de un alt francez, Adrian Mannarino, scor 6-2, 6-3. Elveţianul va întâlni în turul următor tot un jucător din Franţa, Richard Gasquet.

Favoritul numărul 4 la Paris, spaniolul David Ferrer, a câştigat meciul cu Nicolas Mahut, scor 6-4, 6-4, iar sârbul Janko Tipsarevic nu i-a lăsat nicio şansă americanului Alex Bogomolov, pe care l-a învins cu 6-0, 6-1.

În optimi s-au mai calificat americanul John Isner, învingător în faţa rusului Igor Kunitsyn, şi ucrainianul Alexandr Dolgopolov, care a trecut de germanul Philipp Kohlschreiber.

×
Subiecte în articol: bonus Roger Federer Andy Murray turneu ATP
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close