Antena 3 CNN Sport Tenis Premiul uriaș încasat de Horia Tecău, după ce a cucerit America, în finala US Open

Premiul uriaș încasat de Horia Tecău, după ce a cucerit America, în finala US Open

Premiul uriaș încasat de Horia Tecău, după ce a cucerit America, în finala US Open
Sursa foto: Foto: Horia Tecau/Facebook
08 Sep 2017   •   21:32

Horia Tecău (27 ATP la dublu) şi Jean-Julien Rojer (28 ATP la dublu) au fost impecabili în cele şase partide disputate la Flushing Meadows, iar vineri eforturile lor au fost încununate cu un triumf, în premieră, la ultimul Grand Slam al anului, scrie adevarul.ro.

Victoria de la US Open le aduce celor doi 2.000 de puncte în clasamentul ATP de dublu şi un premiu de 675.000 de dolari. 

Pentru Tecău, această finală a fost a 5-a într-un turneu de Grand Slam. El a pierdut ultimul act de la Wimbledon de trei ori consecutiv, în 2010, 2011 şi 2012, alături de sudedezul Robert Lindstedt. Apoi, a ridicat trofeul deasupra capului în 2015, pentru ca acum să câştige şi la US Open. 

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer a câştigat titlul în proba masculină de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, vineri, după ce au învins cuplul spaniol Feliciano Lopez/Marc Lopez, cu 6-4, 6-3, în finala desfăşurată la arenele Flushing Meadows din New York.

Tecău şi Rojer şi-au trecut astfel în palmares al doilea lor titlu de Mare Şlem, după cel de la Wimbledon, câştigat în 2015. 

×
Subiecte în articol: Horia Tecau US Open
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close