Antena 3 CNN Sport Tenis Presa australiană susține că Djokovic va ataca în instanță decizia de revocare a vizei

Presa australiană susține că Djokovic va ataca în instanță decizia de revocare a vizei

Presa australiană susține că echipa de avocați a lui Novak Djokovic va face sigur apel la decizia ministrului imigrării Alex Hawke de a anula viza numărului 1 mondial.

Presa australiană susține că Djokovic va ataca în instanță decizia de revocare a vizei
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    14 Ian 2022   •   10:18

Mai multe organe de presă australiene susțin că echipa juridică a lui Djokovic a indicat că va ataca imediat în instanță decizia de revocare a vizei acestuia.

Se înțelege că avocații sârbului ar încerca să obțină o eventuală judecată rapidă, prin reducerea la minimum a duratei pledoariilor lor.

De asemenea, ei ar spera ca acest caz să fie audiat în weekend și finalizat în curând, permițându-i să participe la Australian Open la începutul săptămânii viitoare.

Fostul secretar adjunct al Departamentului de Imigrare australian, Abul Rizvi, a opinat vineri la postul de televiziune australian ABC:

„Ceea ce se întâmplă acum este că Novak Djokovic trebuie să fie dus în detenție. Presupun că se va întoarce în același hotel de detenție în care a fost anterior. Presupun că avocații săi vor cere acum o revizuire judecătorească a acestei decizii. Și, instanța va trebui să ia în considerare orice cerere pe care avocații domnului Djokovic o vor face.

Presupun că solicitările vor fi pentru ca Novak Djokovic să fie eliberat într-un fel sau altul, probabil ordonându-i ministrului să îl elibereze pe domnul Djokovic cu o viză provizorie, care să îi permită să joace la Australian Open. Judecătorul va lua în considerare acest lucru și va lua o decizie.”

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close