Antena 3 CNN Sport Tenis Prima reacție a Simonei Halep după eliminarea suferită în primul meci jucat la Wuhan

Prima reacție a Simonei Halep după eliminarea suferită în primul meci jucat la Wuhan

Prima reacție a Simonei Halep după eliminarea suferită în primul meci jucat la Wuhan
de S.T.    |    25 Sep 2018   •   21:50

Simona Halep a declarat, marţi, după eliminarea suferită în primul meci jucat la Wuhan, că în mod normal trebuia să se retragă de pe teren din cauza problemelor medicale, dar a precizat că nu îi place să nu-şi ducă la capăt partidele.

„A fost greu să joc la început deoarece aveam spatele blocat. Normal, trebuia să mă retrag, dar nu am vrut şi nici nu-mi place să fac asta. Am tras de mine să joc din ce în ce mai bine. Îmi place să joc, am venit aici şi am vrut să dau totul până la ultma speranţă şi şansă. Am fost aproape în setul al doilea, aşa că un meci ca acesta îmi dă încredere că nivelul meu este destuld e bun. Nu sunt dezamăgită, dar sunt tristă că această accidentare vine de nicăieri. Vom vedea ce se va întâmpla în câteva zile”, a declarat Simona Halep, potrivit site-ului WTA.

Simona Halep s-a accidentat, duminică, în timpul antrenamentului efectuat cu Petra Kvitova.

„Am trimis o lovitură cu dreapa în primul ghem al antrenamentului cu Petra. Jucam un set de antrenament şi m-am blocat imediat, aşa că nu m-am mai putut mişca. Am stat în pat toată ziua, încercând să fac exerciţii şi tratament, dar nu am avut suficient timp să mă recuperez”.

×
Subiecte în articol: Simona Halep meci Wuhan
Parteneri
Hidroelectrica, schimbări importante pentru clienți: "Au apărut opțiuni noi!"
x close