Antena 3 CNN Sport Tenis Protagoniştii celui mai lung meci de tenis din istorie se întâlnesc din nou la Wimbledon

Protagoniştii celui mai lung meci de tenis din istorie se întâlnesc din nou la Wimbledon

Protagoniştii celui mai lung meci de tenis din istorie se întâlnesc din nou la Wimbledon
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Iun 2011   •   14:05

Americanul John Isner şi francezul Nicolas Mahut se vor întâlni din nou în primul tur la Wimbledon, la distanţă de un an de momentul în care au stabilit recordul pentru cel mai lung meci de tenis din istorie.

Anul trecut, tot în primul tur, Isner a câştigat întâlnirea desfăşurată pe parcursul a trei zile cu 6-4, 3-6, 6-7, 7-6, 70-68, la capătul a 11 ore şi 5 minute de joc. Ambii sportivi au servit atunci peste 100 de aşi fiecare, 113 americanul, 103 Mahut, doborând precedentul record deţinut de Ivo Karlovic, care obţinuse 78 de puncte direct din serviciu.

Faptul că Isner şi Mahut se vor întâlni din nou în primul tur după ceea ce s-a întâmplat anul trecut este cel mai tare lucru pe care l-am văzut în tenis”, a scris Andy Murray pe Twitter la aflarea rezultatelor tragerii la sorţi. Britanicul a sugerat chiar ca întâlnirea dintre cei doi ar trebui să aibă loc pe terenul central.

John Isner şi Nicolas Mahut nu au mai stat faţă în faţă chiar de la meciul istoric pe care l-au jucat în 2010 la Wimbledon.

Victor Hănescu se va lupta pentru un loc în turul doi cu jucătorul ceh Jaroslav Pospisil, locul 125 ATP. Dacă se va califica, românul ar putea să-l întâlnească în faza următoare pe americanul Andy Roddick.

×
Subiecte în articol: Wimbledon Victor Hanescu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close