Antena 3 CNN Sport Tenis Rafael Nadal a anunţat că nu va participa la Mastersul de la Paris

Rafael Nadal a anunţat că nu va participa la Mastersul de la Paris

Rafael Nadal a anunţat că nu va participa la Mastersul de la Paris
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    04 Noi 2011   •   10:29

Rafael Nadal a anunţat că nu va participa la Mastersul de la Paris, care va începe luni, motivându-şi retragerea prin dorinţa de a se pregăti pentru Turneul Campionilor şi finala Cupei Davis.

 
Cotat ca al doilea cap de serie la turneul din capitala Franţei, spaniolul nu a mai jucat niciun meci de la jumătatea lunii octombrie, când a fost învins la Shanghai de Florian Mayer.
 
Decizia de a mă retrage a fost una dificilă. Sper să pot reveni în 2012 la acest eveniment, în cel mai frumos oraş din lume şi sper să şi câştig aici într-o bună zi”, a explicat Nadal, care nu a cucerit niciodată până acum titlul la Paris.
 
Ibericul nu a oferit amănunte în privinţa accidentării care l-a determinat să ia o astfel de decizie, ci doar a scris pe contul personal de Facebook că îşi doreşte să se pregătească bine pentru finalul actualului sezon şi pentru 2012.
 
Nadal se numără printre cei cinci jucători deja calificaţi pentru Turneul Campionilor de la Londra, alături de Novak Djokovic, Andy Murray, Roger Federer şi David Ferrer, şi face parte din echipa Spaniei, care, începând cu 28 noiembrie, va disputa finala Cupei Davis împotriva Argentinei, la Sevilla. 

 

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal turneu ATP retragere
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close