Antena 3 CNN Sport Tenis Rafael Nadal, învins în turul 2 la Montreal de croatul Ivan Dodig

Rafael Nadal, învins în turul 2 la Montreal de croatul Ivan Dodig

Rafael Nadal, învins în turul 2 la Montreal de croatul Ivan Dodig
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Aug 2011   •   12:02

Croatul Ivan Dodig a produs marea surpriză a turneului de la Montreal, învingându-l în turul 2 pe spaniolul Rafael Nadal, al doilea jucător al lumii.

Dodig, numărul 41 mondial, s-a impus în trei seturi, 1-6, 7-6, 7-6, şi a obţinut cea mai importantă victorie a carierei, în timp ce Nadal pierde primul meci pe care îl joacă de la finala de la Wimbledon, în care a fost învins de Novak Djokovic.

Este cel mai important moment din viaţa mea”, a spus Dodig la final, în timp ce spaniolul a recunoscut superioritatea adversarului său: „A juca foarte bine şi foarte agresiv. Nu a simţit presiunea în momentele importante”.

Dacă Nadal a părăsit deja turneul de la Montreal, adăugându-se celuilalt nume important eliminat prematur, Andy Murray, în schimb Roger Federer şi Novak Djokovic merg mai departe.

Federer a trecut într-o oră şi 17 minute de candianul Vasek Pospisil, beneficiarul unui wild-card, scor 7-5, 6-3, şi are ocazia de a-şi lua revanşa în faţa celui care l-a eliminat în sferturi la Wimbledon, francezul Jo-Wilfried Tsonga, învingător cu 6-3, 7-6 în meciul cu australianul Bernard Tomic.

Liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, s-a calificat de asemenea în turul 3, după ce a trecut cu 7-5, 6-1 de rusul Nikolay Davydenko şi a ajuns la cea de-a 49-a victorie din 2011, an în care a suferit o singură înfrângere.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close