Antena 3 CNN Sport Tenis Rafael Nadal l-a învins cu emoţii pe Mardy Fish la Turneul Campionilor

Rafael Nadal l-a învins cu emoţii pe Mardy Fish la Turneul Campionilor

Rafael Nadal l-a învins cu emoţii pe Mardy Fish la Turneul Campionilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    21 Noi 2011   •   10:25

După ce Roger Federer a câştigat meciul de debut de la Turneul Campionilor, celălalt favorit al grupei B, spaniolul Rafael Nadal, a început cu dreptul la Londra, învingându-l pe americanul Mardy Fish.

Al doilea jucător al lumii a avut nevoie de aproape trei ore pentru a se impune în faţa adversarului său, scor 6-2, 3-6, 7-6.

Nadal nu a mai jucat un meci oficial de mai mult de o lună, din 13 octombrie, iar acest lucru s-a văzut mai ales în setul doi, pe care spaniolul l-a şi pierdut de altfel.

Este o victorie importantă pentru mine, pentru încrederea mea. Aveam nevoie să încep turneul cu sentimente pozitive. Cred că am jucat un prim set foarte bun, în timp ce al doilea a fost dificil. Setul decisiv a fost puţin nebun şi am avut noroc să câştig, dar oricum sunt foarte fericit”, a spus Nadal la finalul întâlnirii.

Următorul meci al ibericului va avea loc marţi, împotriva lui Federer: „Va fi o provocare pentru mine. Roger joacă fantastic în ultima vreme, a câştigat două turnee la rând, plus meciul cu Tsonga de aici. Cu siguranţă va fi foarte greu”.

În turneul de dublu, la care aprticipă şi românul Horia Tecău, alături de suedezul Robert Lindstedt, polonezii Mariusz Fyrstenberg şi Marcin Matkowski au trecut de dublul Michael Llodra/Nenad Zimonjici (Franţa/Serbia), în timp ce Daniel Nestor/Max Mirnîi (Canada/Belarus) au învins perecehea Rohan Bopanna/Aisam-Ul-Haq Qureshi (India/Pakistan).


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close