Antena 3 CNN Sport Tenis Rafael Nadal revine în echipa de Cupa Davis a Spaniei

Rafael Nadal revine în echipa de Cupa Davis a Spaniei

Rafael Nadal revine în echipa de Cupa Davis a Spaniei
18 Feb 2011   •   16:06

Numărul 1 mondial, Rafael Nadal, revine în echipa de Cupa Davis a Spaniei. Evenimentul va avea loc luna viitoare, atunci când ibericii vor întâlni Belgia în primul tur al Grupei Mondiale. Nadal nu a mai jucat în această competiţie din 2009, atunci când a luat parte la victoria compatrioţilor săi în finala cu Cehia.

Meciul Belgia-Spania se va desfăşura între 4 şi 6 martie, la Charleroi, şi va reprezenta revenirea oficială pe teren a lui Nadal după accidentarea la încheietura mâinii pe care a suferit-o în sferturile de finală de la Australian Open.

Faptul că îl avem pe jucătorul numărul unu şi sportivul anului 2010 în echipă aduce un plus de spirit de învingător şi de stabilitate. După uşoara accidentare suferită în Australia, antrenamentele sale s-au desfăşurat treptat, astfel că, la ora începerii meciului, va intra pe teren în cea mai bună formă”, a declarat Albert Costa, căpitanul nejucător al echipei Spaniei, pentru site-ul oficial ATP.

Rafael Nadal are un palmares de invidiat în Cupa Davis, trofeu pe care l-a câştigat în 2004 şi 2009, impunându-se în 14 dintre cele 15 meciuri de simplu disputate până în prezent.

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal Spania Cupa Davis
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close