Antena 3 CNN Sport Tenis Rafael Nadal şi Andy Murray se vor întâlni în cea de-a doua semifinală de la Wimbledon

Rafael Nadal şi Andy Murray se vor întâlni în cea de-a doua semifinală de la Wimbledon

Rafael Nadal şi Andy Murray se vor întâlni în cea de-a doua semifinală de la Wimbledon
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
30 Iun 2011   •   10:34

Liderul mondial şi deţinătorul titlului la Wimbledon, Rafael Nadal, l-a învins în patru seturi pe americanul Mardy Fish, 6-3, 6-3, 5-7, 6-4, şi s-a calificat în semifinalele de la All England Club.

Spaniolul continuă să simtă dureri la piciorul care i-a făcut probleme şi în meciul de luni cu Juan Martin del Potro, dar spune că nu este vorba de nimic grav.

Am făcut câteva teste şi acestea nu au arătat nimic important. Mai simt puţină durere la picior, nu pot alerga normal, dar anesteziscul mă ajută să nu simt nimic timp de cinci ore. Nu este totul în regulă, dar vorbim despre Wimbledon, deci este o urgenţă”, a declarat Nadal.

În semifinale, Nadal îl va întâlni pe Andy Murray, care a trecut în trei seturi, 6-3, 6-4, 6-4, de spaniolul Feliciano Lopez, şi care ajunge în această fază a turneului londonez pentru a treia oară consecutiv.

Este mereu o onoare să joc împotriva lui Andy. În ultimele luni, a jucat fantastic. În afara terenului suntem prieteni buni”, a spus Nadal despre adversarul său din penultimul act.

În cealaltă semifinală, Novak Djokovic îl va întâlni pe Jo-Wilfried Tsonga, cel care a reuşit să-l elimine pe elveţianul Roger Federer.

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal Andy Murray Londra
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close