Antena 3 CNN Sport Tenis Rafael Nadal şi Roger Federer s-au calificat în sferturile turneului de la Monte Carlo

Rafael Nadal şi Roger Federer s-au calificat în sferturile turneului de la Monte Carlo

Rafael Nadal şi Roger Federer s-au calificat în sferturile turneului de la Monte Carlo
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Apr 2011   •   09:46

Rafael Nadal a ajuns la cea de-a 34-a victorie consecutivă pe zgura de la Monte Carlo, acolo unde este deţinătorul ultimelor şase titluri, după ce l-a învins pe francezul Richard Gasquet, 6-2, 6-4, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Masterului din Principat.

 
A fost o victorie importantă împotriva unui adversar foarte dificil. Forehand-ul îmi funcţionează bine, ceea ce îmi permite să am controlul jocului în cea mai mare parte a timpului şi face lucrurile mai puţin dificile”, a declarat liderul mondial la finalul meciului.
 
În turul următor, Nadal îl va întâlni pe croatul Ivan Ljubicic, învingător în două seturi, 6-4, 6-2, în faţa lui Tomas Berdych.
 
Al doilea favorit de la Monte Carlo, Roger Federer l-a învins pe Marin Cilic cu 6-4, 6-3 şi îl va avea ca adversar în sferturi pe Jurgen Melzer, care a trecut în două seturi, 6-1, 6-4, de Nicolas Almagro.
 
Astăzi am reuşit o nouă evoluţie solidă, ceea ce mă bucură. Cilic poate deveni periculos, aşa că mă bucur de faptul că m-am calificat”, a spus Federer.
 
Cea mai mare surpriză a Mastersului de la Monte Carlo este portughezul Frederico Gil (locul 82 ATP), care s-a impus în faţa favoritului numărul 8, francezul Gael Monfils, cu 7-6, 6-2, urmând să-l întâlnească în faza următoare pe Andy Murray, învingător în meciul cu Gilles Simon, 6-3, 6-3.
 
Tabloul sferturilor este completat de duelul dintre David Ferrer (6-1, 6-3 cu Milos Raonic) şi Viktor Troicki, care s-a calificat după retragerea spaniolului Tommy Robredo, accidentat.
 

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal Roger Federer Monte Carlo
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close