Antena 3 CNN Sport Tenis Rafael Nadal şi Roger Federer se vor întâlni în semifinalele turneului de la Madrid

Rafael Nadal şi Roger Federer se vor întâlni în semifinalele turneului de la Madrid

Rafael Nadal şi Roger Federer se vor întâlni în semifinalele turneului de la Madrid
07 Mai 2011   •   12:36

Rafael Nadal şi Roger Federer vor lupta pentru un loc în ultimul act al turneului de la Madrid în urma victoriilor obţinute vineri în sferturile de finală.

 
Rafael Nadal a trecut lejer de francezul Michael Llodra, 6-2, 6-2, şi a ajuns acum la cea de-a 36-a victorie consecutivă pe zgură. „Nu credeam că voi învine aşa uşor. Are un serviciu puternic şi un voleu periculos, dar în primul set a comis multe erori”, a declarat liderul mondial la sfârşitul meciului.
 
Roger Federer în schimb nu a avut un meci la fel de uşor. Elveţianul, al treilea jucător al lumii, s-a impus cu 7-6, 6-4 în faţa suedezului Robin Soderling şi se pregăteşte pentru reeditarea ultimelor două finale de la Madrid, turneu pe care l-a câştigat în 2009. 
 
Rafa joacă un tenis senzaţional în ultima vreme. Nu-mi rămâne decât să dau ce-am mai bun şi să văd ce se va întâmpla”, a spus Federer, care nu a reuşit decât 8 victorii în 23 de întâlniri cu Nadal.
 
Cea de-a doua semifinală se va disputa între Novak Djokovic, învingător cu 6-4, 4-6, 6-3 în faţa lui David Ferrer, şi brazilianul surpriză Thomaz Bellucci, care l-a eliminat în sferturi pe Tomas Berdych, 7-6, 6-3.
 
În concursul feminin, Viktoria Azarenka s-a calificat în semifinale după ce a învins-o pe Lucie Safarova, 6-3, 3-6, 6-2, jucătoarea din Belarus urmând să se lupte pentru un loc în ultimul act cu germanca Julia Goerges, victorioasă în meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova, 6-4, 6-2.
 
Cealaltă semifinală feminină le va pune faţă în faţă pe chinezoiacă Li Na (6-4, 3-6, 6-4 împotriva americancei Bethanie Mattek-Sands) şi pe cehoaica Petra Kvitova (3-6, 6-3, 7-5 cu Dominika Cibulkova).

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal Roger Federer
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close