Antena 3 CNN Sport Tenis Rafael Nadal va mai lipsi încă două luni din circuitul ATP

Rafael Nadal va mai lipsi încă două luni din circuitul ATP

Rafael Nadal va mai lipsi încă două luni din circuitul ATP
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    03 Sep 2012   •   14:37

Rafael Nadal nu este complet refăcut după accidentarea la genunchi, astfel încât ibericul îşi amână revenirea în circuitul profesionist pentru încă două luni.

Fostul lider mondial nu a mai jucat niciun meci după surprinzătoarea eliminare din turul 2 de la Wimbledon, atunci când a pierdut în faţa cehului Lukas Rosol.

De atunci, Nadal a acuzat probleme la genunchi, care l-au forţat să renunţe la Jocurile Olimpice şi la US Open, iar acum este cret că va rata aproape complet şi finalul de sezon.

Este o adevărată lovitură pentru echipa de Cupa Davis a Spaniei, care nu se va putea baza pe liderul său în semifinala cu Statele Unite, programată între 14 şi 16 septembrie.

Îmi doresc cu adevărat să revin în competiţii şi să mă bucur de tenis, dar mai am mulţi ani de carieră în faţă, iar genunchiul meu are nevoie de odihnă. Mă voi întoarce atunci când nu voi mai avea dureri”, a precizat Nadal, prin intermediul contului său de Twitter.

Jucătorul de 26 de ani se arată însă optimist, adăugând că „mă simt mai bine după ultima întâlnire cu medicii şi sunt fericit că evoluţia din ultimele săptămâni a fost pozitivă, iar operaţia a fost evitată”.


×
Subiecte în articol: Rafael Nadal Spania Cupa Davis
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close