Antena 3 CNN Sport Tenis Războiul româno-rus din Cupa Davis începe vineri, cu meciul Victor Crivoi - Marat Safin

Războiul româno-rus din Cupa Davis începe vineri, cu meciul Victor Crivoi - Marat Safin

Războiul româno-rus din Cupa Davis începe vineri, cu meciul Victor Crivoi - Marat Safin
Sursa foto: Marat Safin
05 Mar 2009   •   14:15

S-a decis programul după care se vor juca meciurile dintre România şi Rusia din primul tur al Cupei Davis la tenis, iar responsabilitatea primului meci va pica pe umerii lui Victor Crivoi. Tenismanul de 26 de ani îl va întâlni vineri pe numărul 25 în ierarhia ATP, Marat Safin, urmând ca Victor Hănescu să joace în al doilea meci cu Mihail Lujnâi.
Românii nu vor avea deloc o misiune uşoară în meciurile care se vor disputa între vineri şi duminică, adverarii din Rusia fiind mult mai bine cotaţi ca jucătorii noştri. Cu toate acestea, jucătorii lui Andrei Pavel vor încerca imposibilul. Victor Crivoi îl va întâlni vineri, de la ora 12:00, pe Marat Safin, Hănescu urmând să joace în aceeaşi zi, mai târziu, cu Lujnâi. A doua zi va programa, de la ora 13:00, partida de dublu, Marius Copil şi Horia Tecău urmând îşi dispute victoria cu Teimuraz Gabaşvili şi Dimitri Tursunov, anunţă Mediafax.
În caz că vor avea, încă, şanse matematice de a se califica după primele trei partide, românii vor disputa duminică ultimele două meciuri, de la ora 12:00, când Hănescu va da piept cu Safin iar Crivoi cu Lujnâi. Aceste meciuri nu sunt, însă, bătute în cuie, căpitanii celor două echipe, Andrei Pavel şi Şamil Tarpiev putându-şi schimba, încă, deciziile de a trimite în teren aceşti jucători.
Meciul România - Rusia se va disputa în Sala Transfilvania din Sibiu şi contează pentru primul tur al ediţiei 2009 a Cupei Davis la Tenis, potrivit sursei amintite.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Crivoi Andrei Pavel
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close