Antena 3 CNN Sport Tenis Regele zgurei, învins la el acasă: Djokovic câştigă Mastersul de la Madrid în faţa lui Nadal

Regele zgurei, învins la el acasă: Djokovic câştigă Mastersul de la Madrid în faţa lui Nadal

Regele zgurei, învins la el acasă: Djokovic câştigă Mastersul de la Madrid în faţa lui Nadal
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images
09 Mai 2011   •   10:41

Novak Djokovic l-a detronat pe regele zgurei, Rafael Nadal, chiar pe terenul spaniolului, şi şi-a continuat startul perfect de sezon învingându-l pe numărul unu mondial cu 7-5, 6-4 în finala Mastersului de la Madrid.

Sârbul, cap de serie numărul doi, l-a învins pe favoritul local şi campionul en-titre după o serie de schimburi incredibile, reuşind a 32-a sa victorie consecutivă în 2011, an în care nu a pierdut niciun meci, acesta fiind cel mai bun debut de sezon de când John McEnroe înregistrat 42 de victorii la rând în 1984.

Pentru Nadal, această înfrângere a fost prima pe mult iubita zgură în 38 de partide, ultima oară fiind învins de Robin Soderling în runda a patra a Openului francez.

Djokovic, care nu îl învinsese niciodată pe Nadal pe zgură în precedentele nouă întâlniri, are acum şase trofee în acest an, printre care Australian Open şi Mastersurile de la Indian Wells şi Miami.

Susţinut din tribune de fotbaliştii lui Real Madrid Cristiano Ronaldo şi Iker Casillas, Nadal a avut mult de tras pentru a sta în meci, însă în cele din urmă a fost învins de un Djokovic în mare formă. "Felicitări ţie şi echipei tale. Ce faci tu anul acesta este incredibil", i-a spus Nadal sârbului.



×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close