Antena 3 CNN Sport Tenis Richard Gasquet, depistat pozitiv pentru consum de cocaină

Richard Gasquet, depistat pozitiv pentru consum de cocaină

Richard Gasquet, depistat pozitiv pentru consum de cocaină
10 Mai 2009   •   14:27

Cocaina face încă o victimă în lumea sportului. Potrivit L'Equipe, tenismanul francez Richard Gasquet a fost testat pozitiv după turneul de la Miami.
Conform mai multor surse media, incluzând şi publicaţii de sport, proba ?A? a relevat urme ale unei substanţe considerată a fi cocaină. Dacă şi proba ?B? va semnala acelaşi lucru, Gasquet ar putea fi suspendat pentru o perioadă de doi ani.
Francezul, care nu a putut fi contactat pentru declaraţii, este numărul 23 în lume şi un fost semi-finalist la Wimbledon. La Masters-ul de la Miami s-a retras în meciul său de debut cu spaniolul Albert Montanes, acuzând o accidentare la umăr. Jucătorul de 22 de ani s-a retras de asemenea din cadrul turneului de la Estoril şi nu va fi prezent nici la Madrid Open.
Dezamăgirea iubitorilor sportului este cu atât mai mare cu cât Richard nu este singurul sportiv tentat de ?praful alb?. Diego Maradona, Martina Hingis sau, şi mai recent, ciclistul Tom Boonen sunt doar câteva exemple.
Şi dacă ne gândim că Gasquet a fost considerat unul dintre talentele strălucite ale tenisului şi că în 2007 ajungea pe locul 7 în clasamentul ATP, atunci ne întrebăm: Pe cine am aplaudat până acum?

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: tenis cocaina
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close