Antena 3 CNN Sport Tenis Roger Federer, eliminat de Marcos Baghdatis la Indian Wells (VIDEO)

Roger Federer, eliminat de Marcos Baghdatis la Indian Wells (VIDEO)

Roger Federer, eliminat de Marcos Baghdatis la Indian Wells (VIDEO)
17 Mar 2010   •   15:55

Surpriză de proporţii la Open-ul BNP Paribas de la Indian Wells, acolo unde Marcos Baghdatis a reuşit să îl elimine pe favoritul turneului, Roger Federer, în runda a treia a competiţiei. Baghdatis i-a administrat lui Federer abia a doua înfrângere în 13 meciuri disputate de elveţian în acest an, după o victorie în trei seturi.

Federer părea să obţină o victorie de rutină în faţa cipriotului, cap de serie numărul 27, după ce a câştigat primul set, dar Baghdatis a întors soarta meciului în setul secund, când a transformat în punct singura minge de meci pe care a avut-o. Setul trei a ajuns la tie-break, iar tenismanul din Cipru a punctat atunci când a avut nevoie mai mult şi a câştigat în cele din urmă cu 5-7, 7-5, 7-6 (7/4).



Aceasta e prima victorie a lui Baghdatis în faţa numărului unu mondial, pierzând precedentele şase întâlniri, cea mai recentă înfrângere datând din 2008, în sferturile de finală ale turneului pe iarbă de la Halle.

Alţi doi favoriţi, locali de această dată, au avut destine diferite în runda a treia, Andy Roddick învingându-l cu 6-3, 6-4 pe Thiemo De Bakker, în timp ce James Blake a fost eliminat de spaniolul Nicolas Almagro cu 6-4, 3-6, 6-3.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Roger Federer indian wells
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close