Antena 3 CNN Sport Tenis Roger Federer l-a învins pe John Isner şi a cucerit titlul la Indian Wells

Roger Federer l-a învins pe John Isner şi a cucerit titlul la Indian Wells

Roger Federer l-a învins pe John Isner şi a cucerit titlul la Indian Wells
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Mar 2012   •   12:40

Roger Federer a continuat forma superbă din semifinala cu Rafael Nadal şi l-a învins pe John Isner în finala de la Indian Wells, cucerind titlul cu 7-6, 6-3. Favoritul numărul trei al turneului a fost plimbat pe tot terenul în primul set, reuşind totuşi să ducă jocul la tie-break. Isner, chiar dacă l-a învins pe Novak Djokovic în semifinale, s-a chinuit pe serviciul lui Federer, reuşind să ia doar trei puncte în tot meciul din California.

Victoria l-a ajutat pe Federer să egaleze recordul lui Rafael Nadal de 19 titluri de Masters. "A fost un turneu greu pentru toţi jucătorii, din care mulţi s-au şi îmbolnăvit", a spus Federer, făcând referire la virusul care a forţat opt jucători să se retragă în prima săptămână. "Sunt fericit că am supravieţuit în primele runde şi că am avut şansa să câştig acest turneu. Nu pot să fiu mai fericit de atât".

Fostul număr unu mondial mai câştigase acest turneu în 2004, 2005 şi 2006 şi şi-a asigurat al 73-lea titlu al carierei. Victoria a fost a 39-a a elveţianului în ultimele 41 de partide.

×
Subiecte în articol: Roger Federer indian wells
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close