Antena 3 CNN Sport Tenis Roger Federer şi Rafael Nadal s-au calificat în turul 2 la Qatar Open

Roger Federer şi Rafael Nadal s-au calificat în turul 2 la Qatar Open

Roger Federer şi Rafael Nadal s-au calificat în turul 2 la Qatar Open
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    04 Ian 2012   •   13:01

Deţinătorul trofeului, elveţianul Roger Federer, şi spaniolul Rafael Nadal s-au calificat în turul 2 de la Qatar Open, turneu care se desfăşoară la Doha.

Federer a avut nevoie de mai puţin de o oră pentru a-l învinge pe rusul Nikolay Davydenko, scor 6-2, 6-2, şi a confirma faptul că este unul dintre principalii favoriţi pentru Australian Open.

A fost o combinaţie între mine jucând foarte bine şi Nikolay care nu şi-a regăsit ritmul din trecut”, a spus elveţianul, care ţinteşte titlul la Melbourne, ceea ce ar reprezenta al 17-a turneu de Grand Slam din palmaresul său şi l-ar ajuta să stabilească un nou record din acest punct de vedere.

Dacă Federer nu a avut nicio problemă în a se califica mai departe, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Rafa Nadal. Spaniolul a fost nevoit să recupereze un break în setul decisiv, înainte de a se impune în faţa germanului Philipp Kohlschreiber cu 6-3, 6-7, 6-3.

Un meci dificil a avut şi francezul Jo-Wilfried Tsonga, al şaselea jucător al lumii, care a trecut prin mari emoţii în faţa tunisianului Malek Jaziri, pe care l-a învins cu 7-6, 6-7, 6-1.


×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close