Antena 3 CNN Sport Tenis Româncele Olaru şi Dulgheru, precum şi Maria Sharapova, eliminate în prima rundă la Australian Open

Româncele Olaru şi Dulgheru, precum şi Maria Sharapova, eliminate în prima rundă la Australian Open

Româncele Olaru şi Dulgheru, precum şi Maria Sharapova, eliminate în prima rundă la Australian Open
18 Ian 2010   •   12:08

Prima zi de la Australian Open a început prost pentru jucătoarele din România. Raluca Olaru şi Alexandra Dulgheru au fost învinse în runda inaugurală a primului turneu de Mare Şlem al anului.

Olaru a fost învinsă de sportiva ucraineană Kateryna Bondarenko, cap de serie numărul 30, cu scorul de 6-2, 7-6 (8/6), în timp ce Alexandra Dulgheru a cedat în trei runde în faţa belgiencei Yanina Wickmayer, jucătoare venită din calificări, scor 6-1, 5-7, 8-10

Prima mare jucătoare eliminată din turneu este Maria Sharapova, rusoaica pierzând în faţa compatrioatei Maria Kirilenko cu 6-7, 6-3, 4-6, după trei ore şi 21 de minute de joc pe Rod Laver Arena. Jucătoarea de tenis numărul 14 în lume a avut o prestaţie dezamăgitoare, fiind principalul ei adversar: 66 de greşeli neforţate şi 11 duble-greşeli la serviciu.

Prin contrast, Kim Clijsters şi Dinara Safina s-au calificat cu uşurinţă în runda secundă, după 6-0, 6-4 cu Valerie Tetreault, respectiv 6-4, 6-4 cu Magdalena Rybarikova.

Tot luni, Monica Niculescu ar trebui să joace cu Jelena Jankovic, iar Sorana Cîrstea cu Olivia Rogowska, însă programul primei zile de la Australian Open a fost dat peste cap de o ploaie însoţită de vânt puternic.

Angajaţii arenei încearcă să usuce suprafaţa de joc, după ploaia care a afectat debutul Australian Open


Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close