Antena 3 CNN Sport Tenis România conduce Ucraina cu 2-1 în Cupa Davis, după victoria perechii Hănescu/Tecău

România conduce Ucraina cu 2-1 în Cupa Davis, după victoria perechii Hănescu/Tecău

România conduce Ucraina cu 2-1 în Cupa Davis, după victoria perechii Hănescu/Tecău
08 Mai 2010   •   15:23




Victor Hănescu şi Horia Tecău au învins, sâmbătă, după aproximativ două ore de joc şi trei seturi, perechea ucraineană Serghei Bubka/Serghei Stahovski în meciul de dublu al întâlnirii din turul doi al Grupei I a Zonei Euro din Cupa Davis.

În urma acestei victorii, scor 6-4, 6-4, 6-2, România a preluat conducerea cu scorul general de 2-1, după ce în prima zi Victor Hănescu l-a învins pe Ilia Marcenko, iar Adrian Ungur a cedat în faţa lui Serghei Stahovski.

La finalul partidei, Hănescu a declarat că partida cu Serghei Stahovski, din ultima zi, va fi dificilă, deoarece se simte obosit, iar adversarul său va fi relaxat, ştiind că nu este considerat favorit. ""Astăzi, de când am intrat în teren eram cu gândul la victorie şi ştiam că suntem favoriţi. Încă din setul al doilea, se vedea clar că nu mai avem cum să pierdem acest meci. Oricum, ziua decisivă este mâine, când mai avem nevoie de încă un punct şi cu siguranţă va fi foarte greu, pentru că deja sunt destul de obosit", a declarat Hănescu, citat de Mediafax.

La rândul său, Horia Tecău a declarat că avea nevoie de o victorie în trei seturi, pentru ca lucrurile să nu se complice.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Hanescu Cupa Davis
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close