x close

România mai are un reprezentant în semifinalele Australian Open 2018! Cine este tânărul care îşi confirmă statutul de mare speranţă a tenisului românesc

24 Ian 2018   •   19:53
România mai are un reprezentant în semifinalele Australian Open 2018! Cine este tânărul care îşi confirmă statutul de mare speranţă a tenisului românesc Foto: Facebook/Filip Jianu

Pe lista românilor care şi-au asigurat prezenţa în semifinalele primului turneu de Mare Şlem al anului s-a mai adăugat un nume.

Filip Jianu, în vârstă de numai 16 ani, s-a calificat în penultimul act al probei de dublu a juniorilor, urmând să joace pentru un loc în finală.

Jianu, jucător legitimat la CS Dinamo, se alătură astfel grupului tricolor format din Irina Begu, Monica Niculescu (eliminate în semifinalele probei de dublu) şi Simona Halep.

Filip Jianu face pereche în proba de dublu a juniorilor cu argentinianul Tiago Augustin Tirante.

În sferturi de finală, cei doi au beneficiat de retragerea echipei Naoki Tajima (Jap) – Aleksei Zaharov (Rus), cap de serie numărul 3, astfel că vor fi odihniţi la meciul de joi, cu nemţii R. Molleker, H. Squire, care îi poate duce în finala turneului.

Sursă: Mediafax

Citeşte mai multe despre:

Australian Open tenis
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati