Antena 3 CNN Sport Tenis Samantha Stosur şi Vera Zvonareva s-au calificat în semifinalele Turneului Campioanelor

Samantha Stosur şi Vera Zvonareva s-au calificat în semifinalele Turneului Campioanelor

Samantha Stosur şi Vera Zvonareva s-au calificat în semifinalele Turneului Campioanelor
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    29 Oct 2011   •   11:01

Samantha Stosur şi Vera Zvonareva au completat tabloul semifinalelor de la Turneul Campioanelor, care are loc la Istanbul, în urma ultimelor meciuri din faza grupelor, desfăşurate vineri.

 
În grupa albă, Samantha Stosur s-a impus în 66 de minute în faţa chinezoaicei Li Na, scor 6-1, 6-0, şi şi-a asigurat prezenţa în penultimul act, acolo unde o va întâlni pe cehoaica Petra Kvitova.
 
Am făcut un meci foarte bun. M-am simţit bine pe teren, am câştigat multe puncte şi am m-am mişcat excelent”, a declarat Stosur, câştigătoarea din acest an de la US Open.
 
Franţuzoaica Marion Bartoli, care a înlocuit-o pe Maria Sharapova, retrasă din cauza unei accidentări, a câştigat meciul cu Victoria Azarenka, scor 5-7, 6-4, 6-4, însă jucătoarea din Belarus obţinuse deja calificarea în semifinale.
 
Campioana de la Wimbledon, cehoaica Petra Kvitova, a încheiat cu procentaj maxim faza grupelor, impunându-se în două seturi în faţa polonezei Agnieszka Radwanska, 7-6, 6-3.
 
Principala beneficiară a succesului obţinut de Kvitova este Vera Zovonareva, care astfel s-a calificat în semifinale, acolo unde va juca împotriva Victoriei Azarenka.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close