Antena 3 CNN Sport Tenis Şarapova, declarație uluitoare după ce a învins-o pe Halep: „În spatele cristalelor Swarovski există...”

Şarapova, declarație uluitoare după ce a învins-o pe Halep: „În spatele cristalelor Swarovski există...”

Şarapova, declarație uluitoare după ce a învins-o pe Halep: „În spatele cristalelor Swarovski există...”
29 Aug 2017   •   09:58

Maria Şarapova, care ocupă în prezent locul 146 WTA, a afirmat, la finalul meciului cu Simona Halep, că este „extraordinar faptul că a reuşit să revină la un turneu de Grand Slam şi să o învingă pe ocupanta locului 2 mondial, scrie wtatennis.com.

"Am fost foarte nerăbdătoare să joc. (...) M-am simțit foarte bine în joc și mi-am știut planul. Faptul că am reușit să revin, să joc așa și să înving numărul 2 mondial în primul tur la US Open e extraordinar. Tenisul este un sport individual, dar de când am revenit simt că sunt într-o echipă. Nu câștig doar pentru mine, ci și pentru oamenii din jurul meu. În spatele cristalelor Swarovski de pe rochie există o fată care are curaj și multa dorință” a spus Maria Șarapova, după meci.

Simona Halep, numărul doi mondial, a fost învinsă în trei seturi de rusoaica Maria Şarapova, cu 6-4, 4-6, 6-3, luni, la arenele Flushing Meadows din New York, într-o partidă din prima rundă a turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului. 

Halep (25 ani), a doua favorită a competiţiei, a pierdut pentru a şaptea oară în tot atâtea meciuri în faţa rusoaicei, la capătul unui meci care a durat două ore şi 42 de minute. 
 

×
Subiecte în articol: maria sarapova tenis Simona Halep
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close