Antena 3 CNN Sport Tenis Turneul Campioanelor. Maria Şarapova, victorie cu Radwanska

Turneul Campioanelor. Maria Şarapova, victorie cu Radwanska

Turneul Campioanelor. Maria Şarapova, victorie cu Radwanska
25 Oct 2015   •   17:34

Maria Şarapova, locul 3 WTA, a învins-o, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, pe sportiva poloneză Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, într-un meci care a avut loc duminică, în runda I a Grupei Roşii, din care face parte şi Simona Halep, la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Şarapova s-a impus după o întâlnire care a durat două ore şi 47 minute şi la capătul acesteia ea a obţinut prima victorie după turneul de la Wimbleon, din luna iulie. De la Grand Slam-ul londonez, Şarapova a mai jucat doar o partidă, abandonată în setul decisiv, în turul al doilea la Wuhan. Accidentările au împiedicat-o pe rusoaică să evolueze în ultima parte a acestui an, ea ratând inclusiv US Open.

Maria Şarapova nu a acuzat probleme fizice duminică şi a reuşit să depăşească apărarea tenace a polonezei. Sportiva din Rusia a avut o evoluţie oscilantă, alternând momentele foare bune cu numeroase greşeli neforţate.

Tot duminică, Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-0, 6-3, pe italianca Flavia Pennetta, locul 8 WTA, în primul meci de la Turneul Campioanelor.

În urma acestor rezultate, Halep conduce în clasamentul Grupei Roşii, după runda I.

Luni, sunt programate meciuri din Grupa Albă.

Halep va juca, marţi, următoarea partidă la acest turneu, cu Maria Şarapova.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close