Antena 3 CNN Sport Tenis Scandal uriaş la alegerile Federației Române de Tenis. Dragnea şi Iohannis, implicați direct

Scandal uriaş la alegerile Federației Române de Tenis. Dragnea şi Iohannis, implicați direct

Scandal uriaş la alegerile Federației Române de Tenis. Dragnea şi Iohannis, implicați direct
Sursa foto: Presidency.ro
06 Apr 2017   •   15:27

Alegerea șefului Federației Române de Tenis (FRT) a fost anulată după ce un scandal uriaș a avut loc între principalii candidați pentru această poziție, informează Adevarul.ro. Potrivit programării iniţiale, astăzi, ar fi trebuit să fie ales noul şef al sportului-alb. Candidaţii cei mai importanți sunt președintele actual, George Cosac, omul lui Liviu Dragnea și Marius Vecerdea, directorul turneului masculin Sibiu Open, finul președintelui țării.

Discuțiile au pornit inițial de la faptul că actuala conducere de la FRT vinde bilete la negru într-un număr mare pentru Fed Cup, iar arena are o capacitate mică. Marius Vecerdea a declarat că Dragnea face presiuni politice pentru Cosac și tocmai din această cauză au anulat Adunarea Generală de astăzi. ”La adunare erau 346 de membrii afiliați cu drept de vot dintre care 100 nu aveau nicio activitate in domeniul sportului. 

”Erau afiliaţi abuziv ca să voteze în interesul celor care sunt acum la FRT. M-am adresat instanţei şi Tribunalul Bucureşti a hotărât ca doar 54 dintre cei 346 de membri să mai aibă drept de vot. Când au văzut asta, s-au mişcat repede şi au anulat alegerile, fiindcă aveam şanse mari de victorie. Sunt singurul candidat serios în această luptă. Singurul care a depus un program. Acum aştept o altă decizie importantă a instanţei. Am cerut ca Tribunalul Bucureşti să anuleze mandatele preşedintelui Cosac şi vicepreşedinţilor acestuia pentru că au cheltuit 6 milioane de euro şi n-au depus niciun decont! Şi, atenţie, vreo 1,2 milioane din această sumă e din partea Ministerului Tineretului şi Sportului. Vorbim aici de bani publici. Totuşi, în presă nu prea s-a scris despre aceste probleme şi despre demersurile dumneavoastră. Am făcut totul fără să fac valuri, fiindcă sunt o persoană atacabilă. Sunt finul lui Klaus Iohannis. Oricum, în aceste alegeri, ei au încercat să se folosească şi de presiuni politice. A ieşit Liviu Dragnea la un post TV şi a spus că el joacă tenis cu George Cosac.”, a mai precizat Vecerdea.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close