Antena 3 CNN Sport Tenis Scor egal în Cupa Davis, România - Ucraina 1-1. Ungur a fost învins de Stahovski

Scor egal în Cupa Davis, România - Ucraina 1-1. Ungur a fost învins de Stahovski

Scor egal în Cupa Davis, România - Ucraina 1-1. Ungur a fost învins de Stahovski
Sursa foto: adrian ungur
07 Mai 2010   •   20:01

Adrian Ungur a pierdut vineri în faţa lui Serghei Stahovski, la primul său meci din carieră în Cupa Davis. Ucraineanul a tranşat partida după trei ore şi 16 minute şi a avut nevoie de disputarea a patru seturi pentru a duce scorul în partida România - Ucraina la 1-1. Sâmbătă va avea loc meciul de dublu, începând cu ora 12.00.
Victor Hănescu adusese deja România în avantaj după primul meci, iar Adrian Ungur intra astfel în joc într-o atmosferă pozitivă. Tânărul jucător a fost, însă, surclasat de Serghei Stahovski, care s-a impus cu scorul de 6-2, 6-7 (3), 7-5, 7-5. După un prim set ratat, Ungur a început foarte ezitant şi actul al doilea, fiind condus cu 5-1. A revenit, însă, şi a luat setul II la tie-break. Din acest moment, Adrian Ungur a reuşit să ţină un oarecare echilibru în meci, dar nu suficient pentru a se impune, iar Stahovski a câştigat seturile trei şi patru cu acelaşi scor, 7-5.
"A fost un meci foarte greu, mai ales la început. După primul set, mă gândeam ce caut eu aici, îmi era ruşine şi abia aşteptam să se termine meciul să plec acasă. Mă bucur mult că am reuşit să revin, să întorc acel set de la 5-1, însă în acelaşi timp îmi reproşez mingea de set pe care am ratat-o. Meciurile din Cupa Davis sunt foarte diferite şi nu au nicio legătură cu ceea ce joc eu de obicei. Aici nu-ţi permiţi niciun moment să renunţi la joc, pentru că simţi că evoluezi pentru public, pentru ţară şi pentru echipă", a declarat Adrian Ungur la conferinţa de presă de după meci.
Următorul meci al confruntării, cel de dublu de sâmbătă, va pune faţă în faţă perechile Marius Copil/Horia Tecău şi Serghei Bubka/Serghei Stahovski.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Davis adrian ungur
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close