Antena 3 CNN Sport Tenis Serbia a câştigat Cupa Davis, după o ultimă zi dominată de Djokovic şi Troicki

Serbia a câştigat Cupa Davis, după o ultimă zi dominată de Djokovic şi Troicki

Serbia a câştigat Cupa Davis, după o ultimă zi dominată de Djokovic şi Troicki
05 Dec 2010   •   19:36

Echipa Serbiei a câştigat pentru prima oară Cupa Davis, învingând cu scorul de 3-2 Franţa, după o revenire spectaculoasă în ultima zi a întrecerii. Conduşi cu 2-1 de francezi, sârbii au întors soarta partidei cu două victorii memorabile ale lui Novak Djokovic şi Viktor Troicki pe arena din Belgrad.

Peste 17.000 de oameni au strigat la final numele "Viktor" şi "Serbia", după ce înlocuitorul lui Janko Tipsarevic a trecut cu 6-2, 6-2, 6-3 de Michael Llodra.

Novak Djokovic egalase scorul general după ce l-a învins fără drept de apel pe Gael Monfils, cel care adusese primul punct pentru Franţa în întrecere. Djokovic s-a impus cu 6-2, 6-2, 6-4.

Franţa conducea cu 2-1 întrecerea după primele două zile. În primul meci, Janko Tipsarevic a cedat uşor în faţa lui Gael Monfils, 1-6, 6-7(4), 0-6. Numărul trei mondial, Novak Djokovic, a egalat apoi situaţia generală după ce a dispus de francezul Gilles Simon, cu 6-3, 6-1, 7-5, pentru ca meciul de dublu să fie tranşat de francezi după ce au fost conduşi cu 0-2 la seturi.


×
Subiecte în articol: Cupa Davis
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close