Antena 3 CNN Sport Tenis ?Serena? Cîrstea: Sper să repet rezultatul de la Roland Garros şi la Wimbledon (VIDEO)

?Serena? Cîrstea: Sper să repet rezultatul de la Roland Garros şi la Wimbledon (VIDEO)

?Serena? Cîrstea: Sper să repet rezultatul de la Roland Garros şi la Wimbledon (VIDEO)
05 Iun 2009   •   14:59

Tenismana Sorana Cîrstea şi-a propus un nou obiectiv, după ce a încântat publicul la Roland Garros. Invitată în studioul Ştirilor Antena 3, Sorana Cîrstea a mărturisit că zgura este ultima suprafaţă pe care o preferă, deşi de la patru ani a păşit pe o astfel de suprafaţă, iar terenul din spatele casei era de asemenea de zgură.

Ea preferă iarba şi, în acest sens, spune că îşi doreşte foarte mult să facă o figură frumoasă şi la turneul de Mare Şlem de la Wimbledon. ?Aşteptările sunt altele acum din partea mea. Va trebui să rămân cu picioarele pe pământ şi să fiu motivată. Sper să repet rezultatul de la Roland Garros şi la Wimbledon?, a declarat Sorana.

Şi-a început cariera la 4 ani, când abia putea să ţină racheta de tenis în mână, şi a avut-o drept model pe Ruxandra Dragomir. Tatăl ei i-a ?micşorat? o rachetă, iar la 6 ani i-a construit şi un teren de tenis, fiind un mare pasionat de sport şi admirator al sportului alb. Acum, în vârstă de 19 ani, Sorana a povestit la Antena 3 depsre frumoasa experienţă de la Roland Garros, unde a ajuns până în sferturile de finală. ?A fost al doilea Roland Garros din carieră şi sunt situaţii noi pentru mine. Mi-am dorit foarte mult să câştig în sferturile de finală cu Samantha Stosur şi poate d-asta am intrat cu mai multe emoţii?, a explicat ea.



Sorana a fost încântată şi de primirea de care a avut parte la Roland Garros, unde spune că a cucerit publicul în turul doi. ?Am avut parte de o primire foarte bună din partea lor. Publicul m-a primit foarte bine. În turul doi le-am câştigat simpatia, după meciul cu favorita lor, Alize Cornet. Dacă la început ţineau cu ea, pentru că nu mă cunoşteau, după primul set s-au întors în favoarea mea?, a povestit Sorana, menţionând şi că ?unii francezi mă strigau Serena, lucru care nu mă deranja foarte mult?. ?În plus, ei nu pot pronunţa Cîrstea?, a mai spus Sorana.

Ilie Năstase vrea ca fusta Soranei să fie mai scurtă
În viitor, Sorana este conştientă că poate să ajungă lider mondial. ?Foarte multă lume îmi spune asta. Înseamnă că am potenţial şi sunt conştientă de asta?, a spus ea. Ilie Năstase, într-o intervenţie telefonică, a avertizat însă că rezultatul bun de la Roland Garros trebuie să fie confirmat acum de alte rezultate. ?Sfatul meu este să joace şi la dublu sau dublu-mixt, pentru că meciurile sunt mai bune decât cele 3 ore de antrenament zilnice. Roland Garros-ul e un turneu, dar s-a terminat deja?, a declarat Năstase, care şi-a exprimat şi o dorinţă în ceea ce o priveşte pe Sorana: Să îşi pună o fustă mai scurtă, că e frumoasă.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorana Cîrstea Roland Garros
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close