Antena 3 CNN Sport Tenis Serena Williams a câştigat primul meci de la revenirea sa în circuitul WTA

Serena Williams a câştigat primul meci de la revenirea sa în circuitul WTA

Serena Williams a câştigat primul meci de la revenirea sa în circuitul WTA
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Iun 2011   •   11:00

Serena Williams a câştigat primul meci pe care l-a jucat după o pauză de un an. Americansa s-a impus în trei seturi, 1-6, 6-3, 6-4, în faţa Tsvetanei Pironkova în cadrul turneului de la Eastbourne, revenind spectaculos după ce a pierdut primele cinci game-uri ale întâlnirii.

Sunt puţin ruginită, dar chiar mă bucur să joc aici şi să revin pe iarbă. Iau lucrurile de la o zi la alta, sper că publicul se bucură de spectacol şi va fi prezent în continuare pentru a mă încuraja. Chiar am nevoie de acest lucru”, a declarat la finalul meciului Williams.

O altă fostă lideră a clasamentului mondial, Ana Ivanovic, s-a calificat mai departe. Deşi a avut un procentaj al primului serviciu de numai 46%, jucătoarea din Serbia a câştigat cu 6-4, 6-3 meciul cu Julia Goerges (Germania).

Recenta câştigătoare de la Roland Garros, chinezoaica Li Na, a trecut de Tamira Paszek, jucătoare venită din calificări, în două seturi, 7-5, 6-4, în timp ce în turneul masculin, Jo-Wilfried Tsonga merge mai departe după victoria cu 6-2, 7-5 în faza lui Denis Istomin.

×
Subiecte în articol: Serena Williams turneu WTA
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close