Antena 3 CNN Sport Tenis Serena Williams a fost eliminată în turul doi la Roland Garros

Serena Williams a fost eliminată în turul doi la Roland Garros

Serena Williams a fost eliminată în turul doi la Roland Garros
de M.T.    |    28 Mai 2014   •   15:56

Serena Williams, numărul 1 mondial, principala favorită şi deţinătoarea titlului la Roland Garros a fost eliminată în turul doi al celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Americanca de 32 de ani a pierdut fără drept de apel meciul cu jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, locul 35 în lume, care s-a impus cu 6-2, 6-2 după doar o oră şi patru minute de joc.

Tot miercuri a părăsit turneul şi sora Serenei, Venus Williams, învinsă de slovaca Anna Karolina Schmiedlova în trei seturi, scor 2-6, 6-3, 6-4.

Eliminarea Serenei Williams este a doua mare surpriză de la Roland garros, după ce, luni, chinezoaica Na Li, locul 2 mondial şi fostă campioană la Paris, a pierdut meciul din primul tur cu franţizoaica Kristina Mladenovic.

În aceste condiţii, Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a devenit a doua cea mai bine clasată jucătoare rămasă în competiţie la Roland Garros.

Singura jucătoare mai bine clasată decât Halep în ierarhia WTA este poloneza Agnieszka Radwanska.

Simona Halep este calificată în turul doi, acolo unde, joi, o va întâlni pe britanica Heather Watson, jucătoare venită din calificări şi poziţia 92 în ierarhia mondială.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close