Antena 3 CNN Sport Tenis Serena Williams a obţinut victoria 500 a carierei şi s-a calificat în turul 3 la Australian Open

Serena Williams a obţinut victoria 500 a carierei şi s-a calificat în turul 3 la Australian Open

Serena Williams a obţinut victoria 500 a carierei şi s-a calificat în turul 3 la Australian Open
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    19 Ian 2012   •   12:27

Serena Williams a învins-o cu 6-0, 6-4 pe Barbora Zahlavova (Cehia), obţinând victoria 500 a carierei şi calificarea în turul 3 la Australian Open, turneu pe care l-a câştigat de cinci ori.

În ciuda victoriei, Serena a admis că încă are probleme la glezne, ceea ce ar putea reprezenta o problemă în meciurile următoare: „Mă simt bine, însă gleznele mele rămân în continuare nesigure. Nu am fost menită să fiu balerină sau ceva de genul ăsta”.

În turul următor, americanca va juca împotriva câştigătoarei din meciul Gretei Arn, care a eliminat-o pe Dominika Cibulkova, a 17-a favorită.

Şi mai convingătoare a fost succesul obţinut de Maria Sharapova, a ptra favorită, împotriva americancei Jamie Hampton, scor 6-0, 6-1, rusoaica impunându-se după doar o oră şi 4 minute.

Următoarea adversară a Mariei Sharapova va fi Angelique Kerber, învingătoare cu 7-5, 6-1 în faţa Stephaniei Dubois, din Canada.

Petra Kvitova, campioana de la Wimbledon, s-a calificat de asemenea în turul 3, după un meci strâns cu jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro. Cehoaica s-a impus cu 6-2, 2-6, 6-4 şi va juca în faza următoare cu rusoaica maria Kirilenko, aceasta trecând  în trei seturi de Aleksandra Wozniak, din Canada.

A şaptea favorită, rusoaica Vera Zvonareva, s-a impus cu 6-1, 7-6 în meciul cu Lucie Hradecka, urmând să o întâlnească mai departe pe Ekaterina Makarova, cea care a reuşit să o elimine pe Kaia Kanepi, din Estonia, cap de serie numărul 25.


×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close