Antena 3 CNN Sport Tenis Serena Williams a primit o amendă record pentru injuriile aduse unui arbitru de linie (VIDEO)

Serena Williams a primit o amendă record pentru injuriile aduse unui arbitru de linie (VIDEO)

Serena Williams a primit o amendă record pentru injuriile aduse unui arbitru de linie (VIDEO)
30 Noi 2009   •   19:31


Serena Williams va fi cea mai urmărită jucătoare de tenis în următoarele 25 de luni. Şi nu pentru performanţele sale, ci pentru comportament. Federaţia Internaţională a sancţionat-o cu amendă de 53.000 de lire sterline şi orice ieşire nervoasă până la finalul anului 2011 o va plăti printr-o suspendare.

Decizia a venit ca urmare a reacţiei nervoase a americancei la US Open. Serena a ameninţat şi înjurat un arbitru de linie la meciul din semifinale cu Kim Clijsters, după ce fusese avertizată pentru că aruncase cu racheta în gest de furie. Arbitrul de scaun a decis să-i dea şi al doilea avertisment care a dus la pierderea punctului şi a meciului.

După meciul din septembrie, Serena a fost amendată cu 6.000 de lire sterline, sumă inclusă în amenda de 53.000 de lire sterline dictată acum. În cazul unei noi crize nervoase, Serena va fi suspendată şi amenda se va dubla la 106.000 de lire sterline.

Amenda, care reprezintă un sfert din cele 212.000 de lire sterline cât jucătoarea din SUA a primit pentru calificarea în semifinala cu Clijsters, este cea mai mare din istorie, devansând-o pe cea de 38.000 de lire sterline primită de Jeff Tarango în 1995.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serena Williams US Open
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close