Antena 3 CNN Sport Tenis Serena Williams: Abia aştept să joc cu Simona Halep. Ce regretă sportiva

Serena Williams: Abia aştept să joc cu Simona Halep. Ce regretă sportiva

Serena Williams: Abia aştept să joc cu Simona Halep. Ce regretă sportiva
Sursa foto: foto: jurnalul.ro
02 Apr 2015   •   10:04

Numărul 1 mondial, Serena Williams a declarat ieri că abia aşteaptă să o întâlnească pe Simona Halep în semifinala de la Miami Open care va avea loc vineri. Mai mult Serena Wiliams a spus că îi pare răzu pentru faptul că nu a putut juca împotriva româncei la Indian Wells. Ocupantele locurilor 1 şi 3 WTA ar fi trebuit să joace una împotriva celeilalte şi în semifinalele turneului de la Indian Wells, dar Williams s-a retras înaintea partidei, din cauza unei accidentări la genunchi.

"Abia aştept, pentru că nu am putut juca data trecută. Am fost dezamăgită că nu am putut juca, dar nu eram la capacitate maximă. Aşa că acum abia aştept să joc cu ea", a declarat Williams.

Declaraţia vine după ce Simona Halep, locul 3 WTA a învins-o, cu scorul de 6-1, 7-5, pe americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA, şi s-a calificat în semifinalele turneului Miami Open, fază în care o va întâlni pe Serena Williams, numărul 1 mondial. Halep şi Williams s-au întâlnit ultima dată, în octombrie 2014, în finala Turneului Campioanelor, românca fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit şi în Grupa Roşie a competiţiei, când Halep a câştigat cu 6-0, 6-2.

Meciul Halep - Williams este programat, vineri, de la ora 04.00. 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close