Antena 3 CNN Sport Tenis Serena Williams: "Aş putea învinge un bărbat după două luni de cantonament fără dulciuri"

Serena Williams: "Aş putea învinge un bărbat după două luni de cantonament fără dulciuri"

Serena Williams: "Aş putea învinge un bărbat după două luni de cantonament fără dulciuri"
05 Iul 2010   •   15:58

Numărul unu mondial din tenisul feminin, Serena Williams, este foarte încrezătoare în forţa şi viteza ei. Americanca nu este de acord cu spusele lui Andy Murray, care crede că numărul 1 WTA n-are nici o şansă cu un sportiv de Top 1.000 ATP, şi spune că ar putea învinge chiar şi un tenisman de locul 100 ATP dacă s-ar pregăti suficient de bine.


Britanicul Andy Murray, locul 4 în clasamentul ATP, a declarat zilele acestea pentru publicaţia Daily Mirror că este nemulţumit de faptul că premiile oferite fetelor sunt la fel de mari precum cele oferite băieţilor. Motivele pe care le-a dat sunt că sportivele joacă maxim trei seturi într-un meci, în timp ce bărbaţii cinci, dar şi că lidera clasamentului WTA n-ar avea şanse împotriva unui tenisman de top 1.000 ATP.


Serena Williams, cea mai bună jucătoare a momentului, nu este deloc de acord, şi spune că ea şi sora ei, Venus, ar avea şanse împotriva bărbaţilor dacă s-ar antrena destul de mult.


"Dacă e careva care ar putea juca împotriva bărbaţilor, aceea sunt eu sau Venus, pentru că avem mai multă forţă şi suntem foarte rapide. Totuşi ar trebui să mă duc într-un centru de pregătire a recruţilor, să stau aproximativ două luni fără dulciuri, fără nimic, iar apoi cred că aş avea o şansă împotriva unui jucător clasat în afara top 100. Ar trebui să fiu într-o formă foarte bună, iar apoi să joc foarte bine"
, a declarat Serena Williams, potrivit Mediafax.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serena Williams ATP WTA
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close