Antena 3 CNN Sport Tenis Serena Williams, descalificată la US Open (VIDEO)

Serena Williams, descalificată la US Open (VIDEO)

Serena Williams, descalificată la US Open (VIDEO)
Sursa foto: serena williams
13 Sep 2009   •   12:40

Finala feminin de la US Open se va disputa între belgianca Kim Clijsters şi daneza Caroline Wozniacki.

Kim Clijsters a trecut în semifinale de favorita numărul unu, Serena Williams, scor 6-4, 7-5, după un meci plin de nervi, în care finalul a venit după o penalitate din partea arbitrilor, urmare a unei certe cu o arbitră de tuşă.

Spre sfârşitul meciului, număru doi mondial a făcut dublă greşeală pe propria servă, ceea ce i-a dat lui Clijsters două mingi de meci. Aceasta a determinat-o pe Williams să se apropie de tuşieră.

Ţipând şi gesticulând cu racheta întinsă spre aceasta, Williams a acuzat abuzuri la adresa sa, ceea ce a dus la un punct penalitate şi pierdere meciului.
La puţin timp după incident, jucătoarea a declarat că nu se simte obligată să îşi ceară scuze.


"Nu cred că este necesar să mai vorbesc despre asta. Am trecut. Nu am ameninţat-o. Nu am spus.... nu îmi amintesc, să fiu sinceră. Era într-unul din acele momente. Cum ştiţi, toată lumea luptă pentru fiecare punct. Era de fapt un punct crucial, la 15-30.."
Reluările TV nu au fost concludente în a demonstra dacă greşeala anunţată de tuşieră a fost corectă, dar Williams declara că ar fi suprinsă dacă într-adevăr ar fi călcat tuşa.

"Tot anul, nu am călcat niciodată pe tuşă, iar la acest turneu mi se tot strigă asemenea greşeli. Nu am făcut nicio asemenea greşeală tot anul, până să vin la New York?.




Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close