Antena 3 CNN Sport Tenis Serena Williams, reacţie incredibilă după meciul cu Simona Halep. Ce părere are despre numărul 1 mondial

Serena Williams, reacţie incredibilă după meciul cu Simona Halep. Ce părere are despre numărul 1 mondial

Serena Williams, reacţie incredibilă după meciul cu Simona Halep. Ce părere are despre numărul 1 mondial
Sursa foto: Foto: instagram.com/serenawilliams
de S.T.    |    21 Ian 2019   •   13:43

Serena Williams a declarat, luni, după victoria în faţa Simonei Halep, că a trebuit să joace la nivelul ei cel mai bun şi să lupte pentru fiecare punct, pentru a se impune în faţa româncei.

„A fost un meci intens, cu puncte incredibile, dar îmi place să joc tenis, îmi place acest teren şi este drăguţ să revin aici, pe acest teren. Am avut nevoie să-mi cresc nivelul, ea este numărul 1 mondial şi există un motiv pentru care este numărul1 mondial. Şi ea şi-a ridicat nivelul, a jucat bine, este o jucătoare extraordinară. Ca să rămân în meci, a trebuit să joc un pic aşa cum ştiu că pot şi am făcut-o. Ştiţi că sunt o luptătoare, stiţi că nu renunţ niciodată. E ceva înnăscut să muncesc din greu pentru fiecare punct, e un miracol că sunt aici şi să mă bucur de asta. Aceasta este munca mea, să vin să joc în faţa voastră, cu plăcere, să fiu motivată, să lupt pentru fiecare punct”, a declarat Williams, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4, de americanca Serena Williams, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16, în optimile de finală ale Australian Open.

 

×
Subiecte în articol: Serena Williams Simona Halep meci
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close