Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep a abandonat meciul din sferturile Rogers Cup după un set, din cauza unor probleme medicale

Simona Halep a abandonat meciul din sferturile Rogers Cup după un set, din cauza unor probleme medicale

Simona Halep a abandonat meciul din sferturile Rogers Cup după un set, din cauza unor probleme medicale
10 Aug 2019   •   08:12

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a abandonat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Toronto, din cauza unor probleme medicale, retrăgându-se de pe teren după primul set al meciului cu cehoaica Marie Bouzkova, câştigat cu 6-4 de adversara sa. 

Halep (27 ani), numărul 4 mondial şi deţinătoarea trofeului, a acuzat dureri la tendonul lui Ahile de la piciorul stâng, aşa cum s-a întâmplat şi la partida precedentă, cu rusoaica Svetlana Kuzneţova, însă de această dată nu a mai putut continua jocul. 

Reprezentanta ţării noastre a fost recompensată cu un cec de 60.455 dolari şi 190 de puncte WTA pentru participarea la această probă. 

Marie Bouzkova (21 ani), venită din calificări, care nu a pierdut până acum niciun set la Rogers Cup, o va avea ca adversară în semifinale pe americanca Serena Williams, care s-a impus cu 6-3, 6-4 în faţa japonezei Naomi Osaka, favorita numărul 2. Williams a obţinut cu această ocazie primul său succes în faţa niponei, care o învinsese de două ori până acum, ultima oară în finala ediţiei de anul trecut a Openului Statelor Unite. 

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu a acces la rândul ei în penultimul act la Toronto, învingând-o în trei seturi, 6-0, 2-6, 6-4, pe cehoaica Karolina Pliskova, favorita numărul 3. 

Andreescu se va lupta pentru un loc în finală cu americanca Sofia Kenin, care a dispus în două seturi, 7-6 (7/2), 6-4, de ucraineanca Elina Svitolina, cap de serie numărul 6. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Simona Halep WTA Toronto
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close