Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, accidentare gravă la Roma. A părăsit plângând terenul și a abandonat in setul doi meciul cu Kerber

Simona Halep, accidentare gravă la Roma. A părăsit plângând terenul și a abandonat in setul doi meciul cu Kerber

Simona Halep, ghinion teribil in Italia. În setul doi al meciului cu Angelique Kerber, jucătoarea noastră s-a accidentat la gamba piciorului stâng și a părăsit în lacrimi terenul.

Simona Halep, accidentare gravă la Roma. A părăsit plângând terenul și a abandonat in setul doi meciul cu Kerber
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    12 Mai 2021   •   20:36

Simona Halep câștigase primul set, 6-1, iar la scorul de 3-3 în setul doi, Simona s-a accidentat din senin și nu a mai putut continua partida cu Angelique Kerber. Campioana noastră a cerut intervenția fizioterapeutului care a ajutat-o pentru a ajunge la marginea terenului de joc.

După ce a fost consultată de fizioterapeut, Simona Halep a decis să abandoneze meciul. Când a părăsit arena de la Roma, avea dureri mari la piciorul stâng.

Simona Halep, care a stat în primul tur, a întâlnit-o în a doua rundă pe Angelique Kerber, din Germania. Meciul a avut loc pe „Grand Stand Arena”.  Kerber, fost lider mondial în circuitul feminin, este o cunoștință veche de-ale Simonei. Între cele două jucătoare s-au dat 13 „lupte”, Simona având un mic avantaj: a câștigat de 7 ori, Angelique în 6 rânduri.

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close