Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, afirmație șocantă despre România

Simona Halep, afirmație șocantă despre România

Simona Halep, afirmație șocantă despre România
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Iul 2015   •   13:12

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, marţi, că nu doreşte să revină în România după eliminarea suferită în primul tur al turneului de la Wimbledon, precizând că în ţara sa natală se spun lucruri rele despre ea, dar s-a obişnuit cu această situaţie, informează telegraph.co.uk.

"Este dificil să mă întorc (n.r. - în România) acum. De multe ori, după turnee revin în România, dar astăzi mă gândesc să nu fac asta. Vreau să văd ce soluţii am să merg într-o vacanţă. Vreau să merg undeva. La început am fost surprinsă de reacţiile negative, dar acum sunt obişnuită să aud lucruri rele despre mine în România. Nu mai este o probelmă reală pentru mine şi nu-mi pasă de ce spune lumea. Ei pot spune lucrurile acelea rele despre mine, deoarce eu ştiu cât de greu muncesc în fiecare zi. Aşa că nu trebuie să dau socoteală pentru ceea ce fac", a declarat Halep, după meciul pierdut cu Jana Cepelova.

Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi semifinalista ediţiei precedente, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, de sportiva slovacă Jana Cepelova, locul 106 WTA, în prima manşă a turneului de la Wimbledon. În urma acestei înfrângeri, românca poate coborî până pe locul 6 WTA.

×
Subiecte în articol: Simona Halep tenis România
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close