Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep ajunge în semifinale la Roland Garros. Ilie Năstase: „Pe mine mă încurajează faptul că are încredere în ea și când e condusă”

Simona Halep ajunge în semifinale la Roland Garros. Ilie Năstase: „Pe mine mă încurajează faptul că are încredere în ea și când e condusă”

 Simona Halep ajunge în semifinale la Roland Garros. Ilie Năstase: „Pe mine mă încurajează faptul că are încredere în ea și când e condusă”
07 Iun 2017   •   17:38

Ilie Năstase a vorbit în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3, despre victoria Simonei Halep, care s-a calificat spectaculos în semifinalele turneului de la Roland Garros.

„Simona Halep a venit de la un scor pe care era greu de crezut că o să îl mai recupereze. Pe mine mă încurajează faptul că are încredere în ea și când e condusă. Fetele care au rămas acolo în cursă nu cred că au șanse. Singura care e așa mai periculoasă e Pliskova, care lovește mingea foarte puternic”, a spus Ilie Năstase.

Simona Halep ajunge în semifinale la Roland Garros

 

„Simona Halep a dat dovadă din nou de teribila ei inconstanță. După ce a pierdut primul set, l-a câștigat pe al doilea și pe al treilea. Este pentru prima dată în semifinale la Roland Garros. Este turneul pe care nu l-a câștigat niciodată. Faptul că i-a trecut și accidentarea la gleznă mă face să cred că va trece în semifinale de Pliskova , care s-a calificat la rândul ei.”, a precizat Cristian Țopescu.

Dacă va câștiga finala, Simona Halep ar avea șanse să ajungă numărul 1 WTA.

Cristian Țopescu, despre victoria Simonei Halep

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close