Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep ameninţă poziţia de lider mondial a Serenei Williams. Ce scrie presa internaţională despre sportiva româncă

Simona Halep ameninţă poziţia de lider mondial a Serenei Williams. Ce scrie presa internaţională despre sportiva româncă

Simona Halep ameninţă poziţia de lider mondial a Serenei Williams. Ce scrie presa internaţională despre sportiva româncă
03 Apr 2015   •   12:17

 Presa internaţională a scris despre meciul Simonei Halep din semifinala Miami Open ca fiind unul epic. Jurnaliştii scriu că meciul a fost un test dur pentru americancă, şi că mulţi gândesc acum că Simona Halep poate deveni marea rivală a liderului WTA.

"Serena Williams a supravieţuit unei riposte dure a Simonei Halep şi a acces în finală. Williams s-a forţat din toate puterile pentru a o face KO pe Simona Halep în primul set al semifinalei lor de la Miami, dar Halep a determinat-o pe Williams să joace trei seturi şi a fost aproape să-i administreze o înfrângere. În cele din urmă Williams a trecut de Halep, scor 6-2, 4-6, 7-5, obţinând a 20-a victorie consecutivă. Felul în care joacă i-a făcut pe mulţi să considere că românca poate fi marea rivală a lui Williams în anii următori. Rămâne de văzut dacă va fi aşa, dar chiar şi posibilitatea ca o jucătoare să ameninţe supremaţia lui Williams este o veste pentru WTA, circuit în care Williams a doborât multe pretendente la tron în ultimii ani", scrie tennisnow.com care a catalogat meciul drept "lupt aprigă".

New York Times scrie: "Duelul ar fi trebuit să aibă loc luna trecută în California, la Indian Wells. Dar în sfârşit seria de victorii a Serenei Williams a coincis cu cea a Simonei Halep, şi a meritat aşteptarea. Am asistat la lovitură după lovitură. A fost dictarea lui Williams împotriva îndemânării lui Halep în a dactilografia. Şi Williams a reuşit să găsească soluţii pentru a se impune".

"Serena Williams în forţă", a titrat L'Equipe. "După un prim set uşor, Serena Williams a trebuit să se forţeze pentru a o învinge pe Simona Halep, într-o atmosferă electrizantă. Williams va avea acum posibilitatea de a câştiga pentru a opta oară trofeul la Miami, sâmbătă, în finala cu sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro, care, spre deosebire de Halep, nu a învins-o niciodată", notează jurnalul francez.
"Americanca şi Simona Halep au oferit publicului din Miami un spectacol superb în semifinale. Şi în ciuda rezistenţei sale frumoase, românca a fost învinsă de numărul unu mondial", scrie Le Figaro.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Serena Williams tenis Miami
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close