Antena 3 CNN Sport Tenis SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER. Ora la care se joacă semifinala de la AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER. Ora la care se joacă semifinala de la AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER. Ora la care se joacă semifinala de la AUSTRALIAN OPEN
24 Ian 2018   •   17:15

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER. Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova, scor 6-3, 6-2, şi este în semifinale la Australian Open pentru prima oară în carieră. Liderul mondial îşi continuă astfel parcursul perfect din acest an, în care nu a pierdut încă vreun meci. 

Partida se va disputa joi dimineață, de la ora 7.00 și este în direct pe Eurosport.

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER. În aceeaşi situaţie este şi adversara sa din penultimul act, Angelique Kerber. Ambele jucătoare au câştigat câte 10 meciuri în acest sezon, trecându-şi în palmares şi câte un titlu. Simona s-a impus la Shenzhen, în timp ce sportiva din Germania a cucerit trofeul la Sydney.

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER. Mai mult decât atât, cele patru semifinaliste de la Melbourne au pierdut împreună un singur meci de la începutul acestui an. Caroline Wozniacki e cea care a simţit gusutul înfrângerii în 2018, în finala de la Auckland. Daneza a fost învinsă în două seturi, scor 4-6, 6-7, de Julia Goerges, din Germania.

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER. Tabloul celor mai bun patru jucătoare de la această ediţie a AO este completat de Elise Mertens. Belgianca de 22 de ani, debutantă pe tabloul principal la primul Grand Slam al sezonului, are la rândul său un parcurs fără greşeală în 2018. Tot 10 victorii, la fel ca Halep şi Kerber, şi un titlu, la Hobart, unde a trecut în finală de Mihaela Buzărnescu.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Angelique Kerber
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close