Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, calificată după trei seturi în turul al treilea la Indian Wells (WTA)

Simona Halep, calificată după trei seturi în turul al treilea la Indian Wells (WTA)

Simona Halep, calificată după trei seturi în turul al treilea la Indian Wells (WTA)
14 Mar 2015   •   00:09

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de rusoaica Daria Gavrilova, cu 2-6, 6-1, 6-2, vineri, în runda secundă a turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, informează AGERPRES.

Halep (23 ani), a treia favorită a competiției, a evoluat foarte slab în primul set, în care a condus o singură dată, cu 2-1, după un break reușit. Gavrilova (21 ani), venită din calificări, a a dat o replică foarte bună și a câștigat joc după joc, adjudecându-și setul cu 6-2, în 35 de minute.

În setul al doilea, Halep a făcut break-ul la debut, dar apoi și-a pierdut serviciul (1-1). Simona a reușit un nou break, apoi (2-1), a salvat o minge de 2-2 și s-a desprins, încheind un set deloc facil, cu 6-1, în 38 de minute.

În decisiv, Simona Halep a condus cu 1-0, după ce a salvat o minge de break, Gavrilova (numărul 106 mondial) a egalat, constănțeanca și-a luat din nou serviciul, iar apoi a realizat un break pentru 3-1. Halep s-a desprins la 4-1, câștigând setul cu 6-2, în 37 de minute.

Simona a comis 7 duble greșeli în acest meci, față de 9 ale adversarei

Halep și-a asigurat un cec de 31.670 dolari și 55 de puncte WTA, iar viitoarea adversară va fi o americană, Sachia Vickery sau Varvara Lepchenko (N. 26). Simona a întâlnit-o până acum doar pe Lepchenko (31 WTA), pe care a învins-o anul trecut în turul al doilea la Australian Open, cu 4-6, 6-0, 6-1.

×
Subiecte în articol: Simona Halep calificare
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close