Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep continuă parcursul excelent de la Indian Wells. S-a calificat în semifinale

Simona Halep continuă parcursul excelent de la Indian Wells. S-a calificat în semifinale

Simona Halep continuă parcursul excelent de la Indian Wells. S-a calificat în semifinale
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    13 Mar 2014   •   00:00

Simona Halep, cap de serie numărul 6 şi locul 7 WTA, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Indian Wells, după ce a învins-o în două seturi pe Casey Dellacqua, din Australia.

Românca a avut nevoie de numai o oră pentru a se impune cu un dublu 6-2, succes care o apropie şi mai mult de o clasare în primele cinci locuri ale ierarhiei mondiale începând de săptămâna viitoare.

Pentru un loc în finală, Halep va juca împotriva câştigătoarei din meciul Jelena Jankovic (Serbia), a şaptea favorită şi locul 8 WTA, şi Agnieszka Radwanska (Polonia), cap de serie numărul 2 şi poziţia a treia în clasamentul mondial.

„Sunt foarte bucuroasă că voi putea juca în semifinale. Mă simt foarte bine şi vreau să ajung cât mai departe. Le mulţumesc spectatorilor că m-au susţinut. Mă bucur de tenis şi mă lupt pentru fiecare minge. Privesc tenisul ca o plăcere şi joc cu mare bucurie”, a spus Simona la finalul întâlnirii.

Pentru calificarea în semifinale la Indian Wells, Halep va primi 390 de puncte WTA şi un cec în valoare de 225.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: Simona Halep turneu WTA
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close