Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, copil de mingi pentru Federer

Simona Halep, copil de mingi pentru Federer

Simona Halep, copil de mingi pentru Federer
13 Mar 2016   •   15:05

Simona Halep a acordat un interviu pentru site-ul oficial al turneului de la Indian Wells, turneu la care participa acum si este campioana en-titre.

Sportiva noastra este pe 5 WTA si va juca in turul 3 in SUA cu Ekaterina Makarova, luni dimineata de la 6.30, ora Romaniei, potrivit Ziare.com.

In acest interviu, ea si-a adus aminte de un episod din copilaria sa, cand a fost aproape sa fie copil de mingi la o partida cu Roger Federer, in Romania:

"Chiar la meciul cu Vania King, un copil de mingi nu a auzit ca vreau un prosop si m-am suparat foarte tare. Apoi, i-am cerut scuze. Nu am vrut, dar eram sub presiunea meciului. Stiu ca jucatorii pot fi uneori nepoliticosi cu copiii de mingi si e dificil pentru ei. Dar trebuie sa fii dragut cu ei. Sunt aici pentru noi si ne ajuta, nu e in regula cand ne suparam pe teren. Dar ei inteleg. Unii dintre ei joaca tenis si stiu ce e presiunea. Eu n-am fost copil de mingi, dar am vrut odata, cand Federer a venit in Romania pentru un meci de Cupa Davis. Antrenorul, fostul antrenor sau al doilea antrenor, nu-mi mai aduc aminte pentru ca am avut prea multi, a considerat ca e periculos pentru mine. Federer servea foarte tare, aveam 10 ani", puncta romanca pentru site-ul mai sus citat.

Halep va juca din nou cu Makarova, locul 32 WTA, dupa ce anul trecut a fost eliminata de aceasta in sferturile de la Australian Open, in 2015.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Roger Federer
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close