Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep dă cărţile pe faţă: "Nu joc tenis pentru bani, am o viaţă simplă, mă duc doar unde..."

Simona Halep dă cărţile pe faţă: "Nu joc tenis pentru bani, am o viaţă simplă, mă duc doar unde..."

Simona Halep dă cărţile pe faţă: "Nu joc tenis pentru bani, am o viaţă simplă, mă duc doar unde..."
12 Ian 2016   •   14:48

Simona Halep a vorbit și despre partea mai puțin frumoasă a tenisului și n-a ezitat să recunoască faptul că a avut foarte multe momente în care s-a simțit singură când era departe de familie.

"Sunt foarte multe momente când mă simt singură. Mai ales atunci când pierd. Uneori te simți neputincios și gol pe interior. Atunci când ești departe de casă te simți singur. Nu tot timpul poți avea familia alături. Am fost judecată și pentru acest lucru, că-mi iau familia cu mine la turnee. Îmi place să am oameni lângă mine și sunt foarte atașată de familie. Sunt foarte multe jucătoarele care fac acest lucru",
a spus Simona Halep la emisiunea Garantat 100%, de la TVR 1.

"Nu mai joc tenis pentru bani pentru că am viitorul asigurat. Nu mai joc nici pentru faimă pentru că nu-mi place să fiu în centrul atenției. Am o pasiune pentru tenis. Dacă nu joc trei zile mă ia dorul. Nu-mi place să fiu în centrul atenției. Mă duc doar unde sunt obligată, în rest am viața mea simplă"
a mai adăugat Simona Halep.

×
Subiecte în articol: Simona Halep tenis familie bani
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close